“Μήπως είδατε το τσίρκο μου;” | Τσόκαρα Θεατρική Ομάδα

ΠΕΜΠΤΗ 20/9 – 18:30 | Θεατρική παράσταση για μικρούς κ μεγάλους | Ο κλόουν Μπλουμ […]συναντάει μια αρκούδα που τον παρασέρνει σε έναν βαθύ ύπνο 3 μηνών, 12 ημερών και 5 ωρών! Όταν ξυπνάει το τσίρκο του έχει φύγει χωρίς αυτόν, ξεκινάει λοιπόν ένα ταξίδι για να ξαναβρεί τη γιορτή…

ΠΕΜΠΤΗ 20/9 – 18:30 | Θεατρική παράσταση για μικρούς κ μεγάλους


Ο κλόουν Μπλουμ μετά από μια παράσταση του τσίρκου που δούλευε, ένιωσε μια μεγάλη επιθυμία να δει ανεμώνες. Στην βόλτα του στο δάσος, συναντάει μια αρκούδα που τον παρασέρνει σε έναν βαθύ ύπνο 3 μηνών, 12 ημερών και 5 ωρών!

Όταν ξυπνάει το τσίρκο του έχει φύγει χωρίς αυτόν, ξεκινάει λοιπόν ένα ταξίδι για να ξαναβρεί τη γιορτή…

Στην περιπλάνησή του, συναντάει  διάφορους περίεργους κι ωραίους τύπους που του μαθαίνουν πόσο ωραία πράγματα μπορούν να συμβούν όταν οι άνθρωποι έχουν  τα χέρια τους ενωμένα και πως κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικό να τα αναζητάμε παρά να τα βρίσκουμε.

Και ο κλόουν Μπλουμ σοφότερος από το ταξίδι αυτό, καταλήγει στην γιορτή  που φτιάχνεται εδώ και τώρα μπροστά στα μάτια του. Σαν να ‘ ναι η πρώτη φορά, με ζωντανή μουσική, κόλπα, κούκλες και μια βαλίτσα που μιλάει!!!

Η ομάδα ταξιδεύει με μια βαλίτσα μέσα στην ιστορία και την παρουσιάζει με τρόπο κωμικό χρησιμοποιώντας λόγο, σωματικό θέατρο, ζωντανή μουσική, στοιχεία κουκλοθεάτρου, αυτοσχεδιασμό και διαδραστική επαφή με το κοινό.

Με ταυτόχρονη Διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα | Liminal

Διερμηνέας: Γιώργος Στάθης – HandsUp

Επιμέλεια προσβασιμότητας: Πολιτιστικός οργανισμός Liminal