ΝΕΑ

Στο σκοτεινό τοπίο του θεάτρου της Ρεματίας ξεχωρίζει η φωτισμένη σκηνή όπου μία κοπέλα με μαύρο τοπ και μπεζ παντελόνα τραγουδά και ένας νεαρός με τσουλούφι και μαύρα ρούχα παίζει ηλεκτρικό πιάνο. Το φως της σκηνής στέλνει τις ακτίνες του πάνω στα δέντρα που την περιβάλλουν.

Τι έγινε στο Our Festival 7!

Το Our Festival ήταν για 7η συνεχή χρονιά κοντά στο κοινό της Αθήνας και δίπλα στους δημιουργούς της καλλιτεχνικής κοινότητας με μία γιορτή των τεχνών και του πολιτισμού στο κατάφυτο θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου. Για άλλη μια φορά, η Αλληλεγγύη και η Τέχνη συμπορεύτηκαν δίνοντας βήμα στους καλλιτέχνες να εμφανιστούν ξανά επί σκηνής μετά από μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις.

Το κοινό του Our Festival 5 κάθεται στα μωβ καθίσματα του Θεάτρου της Ρεματιάς περιμένοντας να αρχίσει η επόμενη δράση. Κάποιοι συζητούν, κάποιοι χειροκροτούν και άλλοι κοιτούν προς τη σκηνή.

Τι έγινε στο Our Festival 6!

Το Our Festival στην 6η διοργάνωσή του κατάφερε να ξεπεράσει τις αντιξοότητες της τόσο ιδιαίτερης αυτής χρονιάς και να αποδείξει ότι η Αλληλεγγύη και η Τέχνη αποτελούν τον καλύτερο τρόπο αντίστασης σε περιόδους κρίσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Πολυδιάστατο, συμπεριληπτικό και αλληλέγγυο, το Our Festival, από το 2015, δίνει βήμα σε δημιουργούς από όλο το φάσμα των τεχνών να παρουσιάσουν το καλλιτεχνικό τους έργο. 

Εγγραφείτε

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Φεστιβάλ

Instagram Feed